Návštěva restaurace Le Grill

Právě probíhá festival restaurací Grand Restaurant a my tedy zašli ochutnat, jaké to je v restauraci Le Grill, v hotelu Kempinski. Restaurace je proslulá a umísťuje se pravidelně na žebříčkách top pražských restaurací ať už podle Mauerova, nebo Gault Millauova výběru.

Mořský vlk v hotelu Kempinski

Hlavní chod byl bez chyby, výtečný byl jak můj mořský vlk, tak divočák, kterého si dal Romča. Mořský vlk byl doplněn cibulovou pěnou (spíš to byla taková omáčka) a zkaramelizovanou cibulkou. K tomu pár kousků salátu a nadšení se dostavilo. Tvar talíře byl ale dost nepraktický, řekla bych, že takový se hodí spíš na předkrmy.

Palačinky ala Le Grill

Palačinky byly tak podivně servírované, že jsme nejdřív zkoumali, jak se do nich vůbec pustit. Zklamáním bylo, že rozhodně nebyly čerstvé, ale předpečené. Některé z nich měly dokonce velmi tuhé kraje. To je pro podobnou restauraci asi docela potupa.

Zážitek to byl ale celkově velmi příjemný, obsluha byla nesmírně profesionální. Strávili jsme tam asi dvě hodiny, velmi jsme si to užili. Nikdo nikam nespěchal a my si v klidu povídali, jídlo nám nosili tak, jak jsme si sami přáli.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/88818/virtual/www/domains/tomichutna.cz/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here